Cele mai bune programe gratuite antivirus Android 2018

Android este, de departe, cel mai utilizat sistem de operare mobil din lume. Prin urmare, multi infractori cibernetici sunt interesati sa creeze si sa extinda programe malware care ataca si acceseaza aceste dispozitive pentru a obtine datele de acces, e-mailurile, parolele si chiar detaliile bancare ale proprietarilor acestor dispozitive. De aceea, va oferim o selectie cu cele mai bune programe gratuite antivirus Android 2018.

Multi utilizatori sustin ca nu este necesar sa instaleze un antivirus pe Android. Cu toate acestea, statisticile privind malware-ul si infectiile cu troieni din acest sistem de operare sunt din ce in ce mai multe. Vezi si „De ce este important sa ne protejam telefonul mobil

Cele mai bune programe antivirus pentru Android 2018

Antivirus Android 2018 – ESET Mobile Security & Antivirus

ESET este una dintre cele mai prestigioase companii de securitate informatica din lume si nu a putut fi absenta dintr-o selectie a celor mai bune programe antivirus Android pentru anul 2018.

In aplicatia gratuita ESET Mobile Security & Antivirus, ESET ofera protectie de baza pentru a tine cel mai periculos malware departe de telefonul smartphone Android, iar cea mai buna arma este baza sa vasta de virusi si malware.

Aplicatia ESET Mobile Security & Antivirus este usor de utilizat chiar si pentru utilizatorii care nu au nici o experienta cu acest tip de software specific, astfel incat utilizarea sa este potrivita pentru toti utilizatorii.

Antivirus Android 2018 – Malwarebytes: Antivirus & Anti-Malware

Dupa eficienta demonstrata in programele antivirus si detectarea malware in computere, antivirusul Malwarebytes, de asemenea, vine la platforma Android pentru a oferi toata experienta sa in protectia antivirus pentru smartphone-uri si tablete.

Una dintre punctele sale forte este tocmai aceea pe care o specifica in titlul sau: protectia in timp real impotriva virusilor si malware-ului pentru Android, blocand amenintarile inainte de a ajunge sa infecteze dispozitivul.

In plus, aplicatia antivirus Malwarebytes analizeaza vulnerabilitatile dispozitivului dvs. pentru a va ajuta sa va mentineti securitatea datelor si va ghideaza prin proces pentru a le corecta. Acest lucru va permite sa pastrati un nivel bun de siguranta, chiar daca nu aveti nici o idee cum sa il protejati in mod corespunzator. Ceva care, din pacate, este de obicei destul de comun pentru multi utilizatori de Android. Vezi mai multe pe adevărul.ro.

Antivirus Android 2018 – Bitdefender Antivirus Free

Sigiliul Bitdefender este aproape o garantie ca aplicatia dvs. gratuita de antivirus Android va fi la fel de eficienta ca solutiile de securitate pentru computer.

Prin instalarea aplicatiei Bitdefender Antivirus Free avem o interfata foarte intuitiva si usor de folosit, in care detectarea amenintarilor in sistem are un rol de lider.

Bitdefender utilizeaza tot ceea ce a invatat in software-ul antivirus de pe desktop prin preluarea functiei AutoPilot pe dispozitivele mobile. Dupa cum indica si numele, aceasta functie configureaza automat functionarea antivirusului pe telefonul smartphone, astfel incat, nu mai trebuie sa va faceti griji in privinta securitatii sistemului. AutoPilot va monitoriza activitatea de pe telefonul dvs. smartphone si va bloca potentialele amenintari inainte ca acestea sa fie activate.

antivirus android 2018

Antivirus Android 2018 – AVG Antivirus Free 2018

AVG este printre cele mai utilizate antivirusi gratuite pe computere. Versiunea sa pentru sistemele Android nu este mai putin importanta si, de asemenea, plasata in pozitiile de top ale clasamentului celui mai bun antivirus gratuit pentru Android din 2018.

Practic, solutia de securitate AVG de la Android integreaza puternicul motor de detectare a malware-ului, a virusului, a spyware-ului si a dispozitivului de detectare a phishingului.

Acest motor de detectare monitorizeaza in timp real activitatea aplicatiilor si a configuratiilor pentru a detecta mai devreme orice amenintare la adresa sistemului dvs. Android sau pentru confidentialitatea datelor dvs.

Antivirus Android 2018 – Avira Antivirus gratis 2018

Avira Antivirus Free 2018 este un alt antivirus gratuit pentru Android care apartine aplicatiilor antivirus care au obtinut cele mai bune rezultate in testele efectuate in fiecare luna de catre agentia independenta AV-Test.

In cadrul testelor efectuate in laboratoarele acestei entitati, aplicatia antivirus Android de la Avira a reusit sa detecteze in timp real 99,5% din amenintarile malware pentru Android, crescand in acelasi timp procentul de eficienta la 99,6%. % din aceste amenintari pentru Android care au fost cunoscute de mai mult de 4 saptamani.

In aceste teste, Avira Antivirus 2018 gratuit a aratat o incidenta scazuta asupra performantei dispozitivelor in care a lucrat. Fapt care subliniaza munca excelenta de optimizare pe care Avira a facut-o in aceasta aplicatie antivirus Android.

Antivirus Android 2018 – Avast Mobile Security Free

Cu Avast Mobile Security Free ajungem la sfarsitul selectiei noastre cu cele mai bune programe antivirus gratuite pentru Android din 2018 si o facem fara indoiala cu unul dintre cele mai populare din magazinul Google.

Cu Avast Mobile Security Free nu numai ca nu va pastrati mobilul Android fara malware, ci si protectia continutului cardului de memorie, aceasta fiind o componenta care este adesea exclusa din protectia antivirus.

Avast antivirus pentru Android include, de asemenea, un sistem de liste negre pentru apeluri nedorite si SMS-uri. In acest fel, veti scapa de spam-ul care va vine prin mesaje text sau apeluri comerciale si publicitare pentru totdeauna.

 

 

 

 

alina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *