Aparat de bucatarie multifunctional 3 in 1 altex

★★★★☆

Va prezentam aparat de bucatarie multifunctional 3 in 1 altex. Ne place sa oferim cele mai bune produse calitate pret pentru ca tu sa poti alege cele mai bune produse de calitate, iar aici poti gasi definitia acestui lucru.

Top 10 - Calitate la un pret mic

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Aparat de bucatarie multifunctional 3 in 1 altex?

Desi nu ar fi la fel de puternic pentru un gratar standard cu propan, functia de gratar a aparat de bucatarie multifunctional 3 in 1 altex ar fi produsa cu directia de a arde exteriorul alimentelor ca a reproduce rezultatele la gratar. utilizez aceeasi tehnologie cu directia de si omologii lor dintre cuptor: Un ventilator sufla si efectua sa circule aerul cald, ajutand la a gati alimentelor mai curand si mai uniforma. cu convectie pot, de asemenea, sa rumeneasca sau sa crocanteze alimentele, aproape la fel cu destinatia de un cuptor traditional.

Un casnic mediu utilizeaza in jur de 1200 de wati, identic intr-un uscator de par, un ceainic sau un prajitor de paine. Acestea nu sunt potrivite pentru rulote, intrucat trebuie o conexiune electrica de 16 amperi, pe care multe locuri, unic in strainatate, nu o ofera.

Fiecare are un tub de ridica frecventa numit magnetron, care converteste energia electrica in unde electromagnetice traditionale sub numele. Aceste sunt apoi distribuite in soi uniform in interiorul. Pe marimea ce sunt reflectate inapoi de peretii metalici gasesti cuptorului, ele lovesc alimentele printre toate partile.

Niveluri de putere: Majoritatea aparat de bucatarie multifunctional 3 in 1 altex solo iti permit sa reglati nivelul de potenta cu scopul de a se potrivi diferitelor alimente. Nu oricare ar trebui sa fie pus la la maxim! Folositi cea mai marii setare pentru a incalzi la mancarurile care au un continut sus de lichid, cum este supele, bauturile sau legumele. Selectati nivelul mediu pentru lucrarile de zi cu zi, cum este gatitul mancarurilor gata preparate. Setarea joasa ar trebui utilizata ca o incalzire usoara si pentru oricare sarcini precise, cum ar fi inmuierea untului sau topirea ciocolatei.

In vremea testelor, nu a avut nicio problema in a efectua cartofi prajiti crocanti in doar 25 de minute folosind modul de prajire cu aer - nu este necesitate de fierbere in prealabil. Modul combi rapid a functionat, de asemenea, de minune, puiul fiind exceptional de crocant si gatit in mai putin de 15 minute. Acest este o investitie mare, dar daca v-ati gandit la o friteuza cu aer sau daca ati putea folosi spatiul suplimentar al cuptorului, ar fi un raport calitate-pret fantastic.

supraincalzite sunt mereu prevazute cu o functie de ventilatie care poate lua locul unei hote de cuptor traditionale. Acest lucru este benefic in acel caz cand gatiti pe aragaz si doriti sa eliminati mirosurile sau fumul din bucatarie.

aparat de bucatarie multifunctional 3 in 1 altex sunt ieftine si rapide. Incalzesc in unul sau doi clipe alimente precum fasolea coapta si supa, dezgheata orisicare ati uitat sa scoateti dintre congelator si fac niste oua omleta minunate!

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult