Creaza o manichiura de durata cu oja semipermanenta canni

Oja semipermanenta canni este vazuta de multe femei ca o mare descoperire, si asta pentru ca ofera o serie de avantaje care ne fac viata mai usoara, va spunem cateva dintre ele in aceasta nota.

Exista multe avantaje ale acestui tip de oja semipermanenta canni. In primul rand, una dintre caracteristicile cele mai seducatoare este stralucirea si duritatea care o da unghiilor, fara a le distruge. Acest lucru o face ideala pentru persoanele cu unghii fragile, slabe sau cu tendinta de a le musca, deoarece le va intari, astfel incat sa nu se rupa.

Pe de alta parte, este de lunga durata, ceea ce indica faptul ca manichiura cu oja semipermanenta canni va ramane perfecta timp de aproximativ 20 de zile, mult mai mult decat restul de ojelor conventionale. Desigur, depinde de tratamentul respectiv, dar, de obicei, tind sa suporte perioade lungi de timp. In plus, durata sa este mult mai lunga si poate depasi luna, prezentand o crestere mai lenta.

Daca sunteti o femeie ocupata si cautati un rezultat pe termen mediu si lung, oja semipermanenta canni este cea mai buna optiune pentru dvs.

• Impiedica ruperea unghiilor si spargerea smaltului.
• Uscarea este instantanee si durata sa este mai lunga. La fiecare 3 saptamani va trebui sa schimbati oja.
• Are un finisaj mai bun si nu-si pierde niciodata stralucirea.
• Permite decorarea unghiilor cu diferite culori.

Aceasta noua tendinta de oja semipermanenta canni este foarte populara in saloanele de infrumusetare, iar gama de culori este foarte variata si practic toate marcile au optiuni de culoare. Fara indoiala o optiune buna pentru femeile care au putin timp!

 

alina

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *