Fii prevazator, fi prezervativ!

In momentul in care abordezi subiectul, cuvintele incep sa semene ciudat de tare cu dialogurile din „Razboiul de foc”… Ti-e frica sa nu strici ambianta? Tacerea este lucrul cel mai rau.

Mai bine sa rosesti de rusine decat sa te pricopsesti sau sa transmiti o BTS, ori sa ramai insarcinata.

Daca intre tine si partener s-a insatalt o oarecare complicitate care va conduce unul spre celalalt si pe amandoi in pat, va trebui sa nu iti faci nici o problema si sa stati de vorba deschis; aveti amandoi nevoie sa va protejati.

El sau Ea simte cu siguranta acelasi lucru ca si tine. Apoi, lasa-ti imaginatia sa zburde, de la circumstantialul „La fix, chiar am cumparat prezervative”, la informativul „Ar fi mai sigur pentru amandoi daca am folosi un prezervativ”, la romanticul „Daca ma iubesti, foloseste prezervativul”, la imaginativul „Si acum ne trebuie pasaportul pentru cel de-al 9-lea cer”… si sfarsind cu necesarul „Un prezervativ sau nimic”.

Chiar si daca aveti o incredere deplina unul in celalalt, gandeste-te la partener… si in special la partenerii pe care i-a avut inaintea ta; o singura infectie, si increderea aceasta frumoasa nu te va mai putea apara de nimic.

Nu vei struca romantismul daca te protejezi in mod sistematic, dimpotriva, protectia este o dovada de respect si o proba de dragoste.

1 comment

  1. […] Prezervativul masculin ramane foarte utilizat in lumie: 8-10% dintre cupluri it folosesc in mod regulat, si 30% in mod ocazional. Recent, vanzarile de prezervative au crescut, dar mai mult datorita rolului pe care it are prezervativul in prevenirea bolilor transmisibile pe cale sexuala/ (in mod special SIDA) decat unei modificarr obiceiurilor de contraceptie. Primele prezervative au fost fabricate in Anglia, in secolul 18, cu intestin de oaie. In prezent, prezervativele se fac din latex, si sunt, deseori, lubrefiate, si, uneori, aromate. Se studieaza posibilitatea de a li se include substante spermicide. Avantajele principale ale prezervativului constau in faptul ca sunt total nevatamatoare si sunt usor de utilizat in timpul raportului sexual. Inconvenientele prezervativului constau in faptul ca sunt prost vazute de un anumit numar de barbati si, mai ales, cauzeaza esecuri in proportie de 5-8%. Esecurile se datoreaza, in mod exceptional, ruperii prezervativelor, a caror fabricare este controlata cu grija. Esecurile se datoreaza, mai degraba, unei proaste utilizari: […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *