Frumusetea zilnica, Obiceiuri recomandate

Frumusetea naturala

Somnul: somnul este primordial pentru frumusete si sanatate. Observati ritmurile de somn, ca de alltfel si nevoile, si culcati-va mai devreme o seara pe saptamana pentru a recupera. Beti ceva relaxant inainte de culcare si nu mancati prea copios pentru a facilita somnul.

O viata fara tigari: stralucirea se va regasi pe fata dvs si veti fi mai sanatoasa. Da a nu puteti sa va opriti, consultati un merdic.

Miscare: oxigenanad corpul, oxigenati si fata. Facetri-va un traseu pentru mersul pe jos in drumul spre birou, sa faceti cativa pasi. Sunt de preferat scarile, nu ascensorul.

faceti sport: aceasta va ajuta sa va eliberati de stresul acumulat si sa va goliti spiritul de toate grijile zilnice. Inotul este preferat pentru persoanele care nu suporta greutatile, iar muschii lucreaza armonios.

Rasul si zambetul: bucuria de a trai este excelenta pentru frumusetea dvs. Incepeti dimineata cu un zambet pe buze, si veti invata rapid sa scapati de mici griji ale vietii. Pastrati timp pentru persoana dvs si utilizati-I cum va place. Este indispensabil pentru echilibrul personal, dar si pentru cei ce va inconjoara.

Ingrijiri regulate: adevaratele secrete ale frumusetii sunt cele 10 minute pe care le consacrati zilnic acesteia.

De stiut

Alimentarea echilibrata este secretrul frumusetii pielii si supletii corpului, caci toate carentele sfarsesc prin a se citi pe fata, fara sa mai tinem cont de efectele nefaste asupra sanatatii. Un regim alimentar echilibrat cuprinde 4 grupe de alimentnte: fructe si legume, peste, carne si oua, lactate, paine. Beti mult, minim 1.5 litri de apa pe zi, pentru a facilita eliminarea toxinelor si ca sa aveti un ten frumos.

Sfaturi in plus

Consumati ponderat alcool si excitante ca ceai sau cafea. Privilegiati intotdeaua calitatea nu cantitatea: un pahar de vin bun va va lasa o amintire excelenta, in timp ce mai multe pahare de vin mai slab calitativ nu va vor lasa nici o amintire placuta, si in plus veti lua in greutate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *