Ghid de cumparare – saci de vidat haine

Economiseste pana la 75% spatiu in gospodarie cu ajutorul sacilor de vidat haine.

Sacii vidati sunt o modalitate usoara de a economisi spatiu atunci cand depozitati sau impachetati lucrurile voluminoase. Ei sunt utili in special atunci cand se depoziteaza materiale moi si voluminoase. Aceste obiecte ocupa in mod normal un spatiu considerabil in dulapuri si in gentile de calatorie, insa o mare parte se datoreaza aerului prins in tesatura. Acesti saci de vidat sunt, de asemenea, utili pentru stocarea obiectelor care nu sunt necesare foarte des, dar care ar ocupa in mod obisnuit o cantitate mare de spatiu. Unii saci de depozitare in vid sunt, de asemenea, conceputi pentru a pastra produsele alimentare, si pastreaza lucrurile proaspete prin eliminarea excesului de aer. Sacii de depozitare reprezinta o optiune practica pentru depozitarea pe termen lung, calatorii si organizarea generala in cadrul unei case.

Cand aspirati aerul, presati usor cu mainile de-a lungul sacului, acest lucru este bun din doua motive, ajuta la eliminarea mai rapida a aerului si, de asemenea, la articolele din saci, asigurandu-va ca obtineti un pachet plat, facandu-l mult mai usor de stocat.

Atunci cand plasati obiectele in saci de vidat, incercati sa plasati un element usor accesibil la aer direct sub vana, ceea ce va face ca procesul de vid sa fie mult mai rapid, deoarece aerul poate fi tras la un volum mai mare. Asigurati-va ca toate articolele sunt plasate in mod egal in saci si nu uitati sa lasati un loc pentru fermoar pentru a-l sigila odata umplut.

Cand trageti glisorul, mutati-l de cateva ori inainte si inapoi, trebuie sa va asigurati ca a sigilat 100% inainte de a incepe procesul de vid. Inainte de a utiliza cursorul, este mai bine sa faceti etansarea manual in cateva locuri pentru a facilita deplasarea cursorului, ceea ce va va ajuta si, de asemenea, va asigura ca sigiliul nu este indoit in pozitia gresita.

 

alina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *