Platforma magazin online o solutie saas de la 123market.ro

Importanta unui magazin online

Cumparaturile online sunt intr-o continua crestere si in loc sa ezitati sa priviti aceasta tendinta de crestere, ati putea sa valorificati oportunitatea de a investi in solutii de comert electronic si de a invata cum sa demarati un magazin online.Vrei o platforma magazin online la preturi foarte bune ? Nimic mai simplu intra pe siteul nostru 123market.ro si alege unul din pachetele disponobile.

Ce este comertul online?

Comertul electronic sau online se refera la procesul de cumparare si vanzare a bunurilor si serviciilor via internet. Este important pentru ca permite vanzatorilor sa-si serveasca mai bine clientii existenti (facand cumparaturi mai usoare pentru ei) si atragand mai usor potentiali clienti (care ar putea sa nu intre de fapt niciodata in locatia lor fizica).

Ca orice tehnologie de ordin digital, comertul electronic a evoluat enorm in ultimii ani si continua sa avanseze rapid. A aparut prima data in 1960, odata cu dezvoltarea schimbului electronic de date, ce permitea transmitearea de email si fax in format electronic. Internetul a crescut pe masura ce Internetul a devenit tot mai accesibil utilizatorilor de pretutindeni. Incepand cu 1990, comertul electronic a inceput sa vizeze o piata a consumatorilor, iar comerciantii cu amanuntul ca Amazon si eBay au inceput sa apara tot mai mult – in strainatate, dar si in Romania. Acum, aproape orice proprietar de afaceri isi poate crea un magazin online in cateva minute sau poate vinde pe site-uri specializate ori chiar pe Facebook.

Avantajele comertului electronic

Comertul electronic s-a extins rapid, iar vanzarile pe internet au atins cote incredibile in ultimi ani. Nu sunteti convins ca ar trebui sa va ganditi serios la un magazin online pentru afacerea dumneavoastra? Iata cateva avantaje pe care le poate aduce acesta afacerii dumneavoastra.

– Cumparaturi non-stop. Site-urile de comert electronic permit inregistrarea comenzilor la orice ora din zi si din noapte. Acest lucru face ca tranzactiile de vanzare- cumparare sa fie mult mai usoare pentru clientii dumneavoastra. Acest tip de accesibilitate reprezinta un avantaj competitiv imens.

– Domeniu de aplicare extins. Avand un magazin fizic, automat veti fi limitat la vanzarea spre consumatorii din zona in care activati. Dar acest lucru nu este valabil daca vindeti pe internet, prin intermediul unei platoforme magazin online.

– Claritate in canalul de achizitie. Daca aveti un magazin fizic nu puteti urmari cat de des va viziteaza un singur consumator sau de cate ori testeaza produsul inainte de a lua o decizie de achizitie. Dar cand deschideti un magazin online puteti urmari fiecare click al clientului, ceea ce va paote oferi o mai buna reprezentare a procesului de achizitie.

Vreti sa demarati un magazin online simplu si rapid? pe o platforma saas atunci accesati siteul nostru 123market.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *